• Haberler
  • Genel
  • Sultandağı’nda huzur toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Sultandağı’nda huzur toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Sultandağı ilçesinde huzur toplantısı düzenlendi Sultandağı Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdürezzak Avcı, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, İlçe Emniyet Amiri Hasan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Nurdal, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, belde belediye başkanları, sendika temsilcileri, muhtarlar, ilk ve ortaöğretim okul müdürleri ve bazı esnaf katıldı. İl Emniyet Müdürü [&hellip]

Sultandağı'nda huzur toplantısı

Sultandağı ilçesinde huzur toplantısı düzenlendi

Sultandağı Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdürezzak Avcı, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, İlçe Emniyet Amiri Hasan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Nurdal, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, belde belediye başkanları, sendika temsilcileri, muhtarlar, ilk ve ortaöğretim okul müdürleri ve bazı esnaf katıldı.
İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Abdürrezzak Avcı, toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının ilçedeki asayiş, eğitim ve diğer konulardaki sıkıntılarını dinledikten sonra, Sultandağı İlçe Emniyet Amirliğinin bir önceki toplantıdan bugüne kadar ne gibi çalışmalar yürüttüğü ve hangi sonuçlar alındığı yönünde katılımcılara bilgi verdi.
Avcı, Afyonkarahisar’a bağlı 17 ilçeden en sakin ve huzurlusunun Sultandağı olduğunu söyledi. Avcı, belirlenen sorunların ve sıkıntıların aşılması için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar da, ilçede huzur ve asayiş konusunda bir sıkıntı yaşatmayan ve meydana gelen sorunları da kısa sürede çözen emniyet teşkilatına teşekkür etti. (AA)

Bakmadan Geçme