• Haberler
  • Siyaset
  • Sultandağı Kirazı, dünyaya tanıtılmalı – Kocatepe Gazetesi

Sultandağı Kirazı, dünyaya tanıtılmalı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Parsak’ın yeni durağı Sultandağı ilçesi oldu.İlçe ziyaretleri kapsamında Sultandağı ilçesine geçen Parsak’ı burada Sultandağı MHP İlçe Başkanı Tacettin Damlarkaya ve ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Parsak’a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Arif Zıngıldak, İsmail Aydoğuş, [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Parsak’ın yeni durağı Sultandağı ilçesi oldu.
İlçe ziyaretleri kapsamında Sultandağı ilçesine geçen Parsak’ı burada Sultandağı MHP İlçe Başkanı Tacettin Damlarkaya ve ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Parsak’a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Arif Zıngıldak, İsmail Aydoğuş, İsmail Gök, Erol Barutçu, Osman Demir, Mustafa Taşyürek ile Serdar Dündar eşlik etti. Parsak ve MHP heyeti, Sultandağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sultandağı Ziraat Odası, Sultandağı Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğünü ziyaret etti.
KİRAZ DÜNYAYA AÇILMALI
Sultandağı ilçesinin kiraz üretiminde ülkemizin en önemli merkezi olduğuna dikkat çeken Parsak, tanıtımın artırılarak tüm dünyaya tanıtılması gerektiğini ifade etti. İlçenin meyvecilik konusunda marka merkez olduğunu kaydeden Parsak, “İlçe halkımızın çalışkanlığı sayesinde bugün kiraz üretimi hızla artmaktadır. İnşallah tanıtım atağı ile tüm dünyaya tanıtılacaktır” dedi.
TEŞKİLATA
BAŞARI DİLEDİ
MHP Sultandağı İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Parsak, ‘MHP’nin 3 hilalli bayrağını güzel ilçemiz Sultandağı’nda dalgalandıran ilçe başkanımız Tacettin Damlarkaya ve yönetimini kutluyoruz. Her zaman desteğimizi vermeye devam edeceğiz’ dedi.
 BELDE VE KÖYLER
UNUTULMADI
Parsak daha sonra MHP heyeti ile birlikte ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek işlerinde başarı diledi. Parsak ilçeye bağlı Kırca, Yeşilçiftlik ile Yakasinek’i ziyaret ederek hem üreticilerle hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Parsak sanayi esnafını da ziyaret etti.

Bakmadan Geçme