• Haberler
  • Genel
  • Sultandağı Kamp Merkezi 3 ayda 1300 genci ağırladı

Sultandağı Kamp Merkezi 3 ayda 1300 genci ağırladı

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde yapılarak hizmete açılan Kamp Merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar’da Temmuz ayında hizmete alınan Sultandağı Kamp Merkezi bugüne kadar yaklaşık 1300 genci ağırladı. Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruşları başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinden öğrenciye kamp imkanı sunan Sultandağı Kamp Merkezi bir çok etkinliği de [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde yapılarak hizmete açılan Kamp Merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Haber

Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar’da Temmuz ayında hizmete alınan Sultandağı Kamp Merkezi bugüne kadar yaklaşık 1300 genci ağırladı. Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruşları başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinden öğrenciye kamp imkanı sunan Sultandağı Kamp Merkezi bir çok etkinliği de bir arada bulunduruyor.
GENÇLERE YAKLAŞIK 15 ETKİNLİK İLE HİZMET EDİLECEK
Türkiye’nin en çok etkinliğini bir arada sunmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Merkezimiz şuanda zipline, survivor, yüzme havuzu, halı saha, okçuluk, basketbol ve voleybol sahaları, amfi tiyatro, otağ etkinlikleri yer alıyor. Bu etkinliklere ilave olarak kış bahçesi, macera parkı, çok amaçlı salon, dev satranç, sokak masa tenisi, bocce, evcil hayvan barınağı gibi bir çok etkinlik alanını da merkezimize kandırmak istiyoruz. Afyonkarahisar’da neler yapabiliriz şeklinde hizmet müdürlerimizle, şube müdürlerimizle ve antrenörlerimizle bir çok kez toplantılar yaptık. Şu an önümüz açık, ilerleme kaydediyoruz. Bugüne kadar merkezimizde Afyonkarahisar’ın STK’ları başta olmak üzere ülkenin çeşitli illerinden bir çok gencimizi burada ağırlama imkanı bulduk. Bizler burada gençlerimizi ve öğrencilerimizi ağırlarken tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yaklaşık 40 dağ bisikletimiz var. Şu an mevcut yatak sayımız 190 iken ilerleyen günlerde 300 civarına çekmeyi hedefliyoruz. Yemekler konusunda özel firma ile çalışıyoruz, güvenliğimiz, temizlik personelimiz ile buraya gelen gençlerimizi hiç bir detayı atlamadan inceleyerek ağırlıyoruz.” dedi.
YENİ ETKİNLİKLER KISA SÜREDE YAPILACAK
Proje firma yetkilileri ile birlikte Yatırım Şube Müdürü Batur Telli çalışmaları yerinde değerlendirdi. Sultandağı Kamp Merkezi’ne gelen Kasapoğlu ise yapılması planlanan kış bahçesi, macera parkı, çok amaçlı salon, dev satranç, sokak masa tenisi, bocce, evcil hayvan barınağı gibi bir çok etkinliğin yapılacağı alanları inceledi. Proje firma yetkilisi ve Telli ile birlikte istişare eden Kasapoğlu’na Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan da eşlik etti.
Kasapoğlu, Telli ve firma yetkilisi ile yapılacak çalışmaların üzerinde tartıştı. Çalışmaların ne zaman biteceği, hangi alanlarda ne çalışması yapılacağına dair konularda bilgiler alan Kasapoğlu, aklındaki projeleri de firma yetkilisi ve Telli ile yine tartışarak aklındaki uygulamaları anlattı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme