Süleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Afyonkarahisar'ın tanınmış ailelerinden olan Gelişgen ailesinin büyüğü Hacı Süleyman Gelişgen, son yolculuğuna uğurlandı.

Dervişpaşa Mahallesi ve Saraydüzü köyü sakinlerinden, askeri fabrikadan emekli İsmail Gelişgen, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ahmet Gelişgen, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gelişgen Kardeşler Ticaret’ten iş insanı İzzet Gelişgen, Mehmet Gelişgen ve Din Görevlisi Yunus Gelişgen'in babaları, İl Özel İdaresi çalışanlarından Tahsin Özdemir'in kayınpederi Hacı Süleyman Gelişgen, 84 yaşında vefat etti.

Süleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum Hacı Süleyman Gelişgen için Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti İl Başkanı Avb Turgay Şahin, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Müstakil İş Adamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile iş dünyasından çok sayıda isim, Gelişgen ailesinin sevenleri ve yakınları katılarak merhuma son görevlerini yerine getirdi.

Süleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna UğurlandıSüleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna UğurlandıSüleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna UğurlandıSüleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna UğurlandıSüleyman Gelişgen, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bakmadan Geçme