• Haberler
  • Spor
  • Şuhut'un derbisi zorlu olacak – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'un derbisi zorlu olacak – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nin ikinci yarısı bu hafta oynanacak maçlarla başlayacak. Haftanın maçı olarak gösterilen Hisar Belediyespor Mahmutköyüspor karşılaşması yarın saat 14.00'de Atatürk Stadyumu'nda başlayacak. Hedefini ikinci yarının şampiyonluğu olarak belirleyen Mahmutköyüspor, ilk haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor. Yenilenen kadrosuyla gücüne güç katan Mahmutköyüspor, en az beraberlik için sahaya çıkacak.HİSAR SERİYE DEVAMETMENİN PEŞİNDEİlk yarının namağlup [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nin ikinci yarısı bu hafta oynanacak maçlarla başlayacak. Haftanın maçı olarak gösterilen Hisar Belediyespor Mahmutköyüspor karşılaşması yarın saat 14.00’de Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Hedefini ikinci yarının şampiyonluğu olarak belirleyen Mahmutköyüspor, ilk haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor. Yenilenen kadrosuyla gücüne güç katan Mahmutköyüspor, en az beraberlik için sahaya çıkacak.
HİSAR SERİYE DEVAM
ETMENİN PEŞİNDE
İlk yarının namağlup lideri Hisar Belediyespor 11 maçta 11 galibiyet elde ederek Bölgesel Amatör Lig’deki Afyonkarahisar temsilcilerine istediği mesajı gönderdi. Ligin ikinci yarısında da yine aynı başarıyı göstermeyi hedefleyen Hisar Belediyespor bu hafta Mahmutköyüspor’u mağlup ederek seriyi sürdürmek istiyor. Kadrosuna 3 transfer daha yapan Hisar Belediyespor bu haftayı da galibiyetle tamamlamanın peşinde. Spor kamuoyu tarafından maçın favori ekibi olarak nitelendirilen Hisar Belediyespor haftayı kayıpla kapatırsa seri bozulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme