• Haberler
  • Spor
  • Şuhut'u Kırmızı yaktı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'u Kırmızı yaktı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kumartaşspor evinde konuk ettiği Şuhut Belediye Hisarspor'u 2-1 mağlup etti. Ömer Kırmızı ile 2 gol bulan Kumartaşspor hanesine 3 puan yazdırdı. Şuhut ise bu haftayı da puansız kapattı. Ömer Kırmızı gollerini 76 ve 85. dakikalarda kaydetti. Şuhut'un tek golünü ise 23. dakikada Mustafa Aktaş attı.Kumartaşspor bu hafta sonu Çobanlar Belediyespor'a [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kumartaşspor evinde konuk ettiği Şuhut Belediye Hisarspor’u 2-1 mağlup etti. Ömer Kırmızı ile 2 gol bulan Kumartaşspor hanesine 3 puan yazdırdı. Şuhut ise bu haftayı da puansız kapattı. Ömer Kırmızı gollerini 76 ve 85. dakikalarda kaydetti. Şuhut’un tek golünü ise 23. dakikada Mustafa Aktaş attı.
Kumartaşspor bu hafta sonu Çobanlar Belediyespor’a konuk olacak. Bu maçtan da galibiyet ile ayrılmak isteyen Kmartaşspor kazanması halinde puanını 15’e çıkaracak. Kumartaşspor’un Çobanlar Belediyespor’a konuk olacağı maç Pazar günü saat 13.00’te Çobanlar İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme