• Haberler
  • Genel
  • Şuhut’tan Bıyıkoğlu’na yakın ilgi – Kocatepe Gazetesi

Şuhut’tan Bıyıkoğlu’na yakın ilgi – Kocatepe Gazetesi

Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın sonunda resim çektiren Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Murat Dede ve Şuhut Masterleri’nin başarılı kalecisi Abdullah Zeybek, Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu’na yakın ilgi gösterdi. 'AYNI KAREDE BULUNMAKBİZİM İÇİN ŞEREF'Demirspor Antrenörü Agay Bıyıkoğlu ile fotoğraf çektirdikten sonra açıklama yapan Şuhut Masterleri’nin başarılı kalecisi Abdullah Zeybek, 'Sayın hocamızla aynı karede bulunmak bizim için bir [&hellip]

Şuhut'tan Bıyıkoğlu'na yakın ilgi

Zafer Haftası Futbol Turnuvası’nın sonunda resim çektiren Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Murat Dede ve Şuhut Masterleri’nin başarılı kalecisi Abdullah Zeybek, Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu’na yakın ilgi gösterdi.
“AYNI KAREDE BULUNMAK
BİZİM İÇİN ŞEREF”
Demirspor Antrenörü Agay Bıyıkoğlu ile fotoğraf çektirdikten sonra açıklama yapan Şuhut Masterleri’nin başarılı kalecisi Abdullah Zeybek, “Sayın hocamızla aynı karede bulunmak bizim için bir şereftir. Yılların oyuncusu ve yılların teknik adamı Agah hocam, bizim üzerimizde emeği olan bir insandır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme