• Haberler
  • Genel
  • Şuhut’taki depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Şuhut’taki depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri, depremden etkilenerek Şuhut’a gelen depremzedelerle yakından ilgileniyor   Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt ve Şuhut’ta bulunan yurt müdürlüğü ile gençlik merkezi personelleri Hatay ve Kahramanmaraş’tan gelen iki aileyi ziyaret etti. Ailelerle yakından ilgilenen Başkurt ve personeller, yardım ve desteklerini esirgemediler. İki ailenin yanından olduklarını ifade [&hellip]

Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri, depremden etkilenerek Şuhut’a gelen depremzedelerle yakından ilgileniyor

Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt ve Şuhut’ta bulunan yurt müdürlüğü ile gençlik merkezi personelleri Hatay ve Kahramanmaraş’tan gelen iki aileyi ziyaret etti. Ailelerle yakından ilgilenen Başkurt ve personeller, yardım ve desteklerini esirgemediler. İki ailenin yanından olduklarını ifade eden Başkurt ve personeller, her konuda yardım için hazır olduklarını dile getirdiler.
Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sayfasından yapılan paylaşımda ise, “Şuhut Yurt Müdürlüğü Şuhut Yurt Müdürlüğü ve Şuhut Gençlik Merkezi işbirliği ile Hatay’dan ve Kahramanmaraş’tan gelip Şuhut’ta misafir ettiğimiz iki ayrı depremzede ailemizi ziyaret ettik, personelimizle birlikte yardımlarımızı ilettik.” ifadelerine yer verildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme