Şuhut’ta yollar pırıl pırıl olacak

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yol temizleme ve süpürme aracını Belediye Teknik Hizmetler Biriminde inceleyerek, test sürüşünü gerçekleştirdi.“İL BELEDİYELİRİ İLE YARIYACAKARAÇ FİLOSUNA SAHİBİZ”Başkan Bozkurt seçim döneminde halka verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini belirterek, 2023 vizyon projeleri arasında yer alan ve ilçedeki cadde ve sokakların daha temiz olmasını amaçlayan yol Süpürme aracının ilçeye kazandırıldığını söyledi.Göreve geldiği [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yol temizleme ve süpürme aracını Belediye Teknik Hizmetler Biriminde inceleyerek, test sürüşünü gerçekleştirdi.
“İL BELEDİYELİRİ İLE YARIYACAK
ARAÇ FİLOSUNA SAHİBİZ”
Başkan Bozkurt seçim döneminde halka verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini belirterek, 2023 vizyon projeleri arasında yer alan ve ilçedeki cadde ve sokakların daha temiz olmasını amaçlayan yol Süpürme aracının ilçeye kazandırıldığını söyledi.
Göreve geldiği 2009 yılında Şuhut Belediyesi’nin demode ve birçoğu hurdaya ayrılmış 30 araçla halka hizmet vermeye çalıştığını hatırlatan Başkan Bozkurt, “2009’dan günümüze Şuhut Belediyesinin araç filosunun tamamı yenilendi. Bugün 80’e yakın araçla Şuhut’ta hizmet veriyoruz. 2009’dan günümüze ilçemizde çok şey değişti, belediyemiz araç filosu bunlardan sadece bir tanesi. Göreve geldiğimizde araç filomuz belde belediyeleri ile yarışıyordu, ve 30 a yakın araçın birçoğunu hurdaya ayırdık. Ancak bugün Elhamdülillah il belediyeleri ile yarışacak düzeyde genç ve modern bir araç filomuz var. Bu araçlarımız ile hemşehrilerimize haftanın 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz.” dedi.
“Yol Süpürme Aracı Şehrimize Hayırlı Olsun”
“FARKLI PROJELERİMİZDE HAYATA GEÇECEK”
Bozkurt, “Halkımızın sağlığı, ilçemizin temizliği için 10 yıldır yaptığımız gibi bugünde çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız cadde ve yol çalışmaları sonrasında ilçemiz için ihtiyaç haline gelen, 2023 vizyon projelerimiz arasında olan yol süpürme aracını ilçemize kazandırdık. Hemşehrilerimizin daha temiz bir Şuhut’ta yaşaması için aracımız yakın zaman içerisinde cadde ve sokaklarımızı temizlemeye başlayacak. Yakın zamanda farklı projelerimizide hayata geçireceğiz. Şahitler ve şehitler diyarı Şuhut’umuza ve onun aziz sakinlerine herşeyin en iyisi ve güzeli yakışır, bu aracımızda ilçemize hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerin kullandı.

Bakmadan Geçme