• Haberler
  • Spor
  • Şuhut'ta Yaz Futbol Okulu çalışmalara başladı

Şuhut'ta Yaz Futbol Okulu çalışmalara başladı

İlçe stadyumunda çalışmalara başlayan gençler Teknik Direktör Erdal Yüksel'in yönetiminde ilk çalışmalarını gerçekleştirdi. Şuhut Belediye Hisarspor U-12 futbolcusu olan Mehmet İpek, 'Yıldızlar kategorisinde oynuyorum. Yaz Okulumuz başladı. Antrenmanımızı yaptık. İki tur ve ısınma koşusu yaptık. Kültürel açma ve germe ısınma hareketlerimizi yaptık. Biraz şınav ve mekik çekerek minyatür kalede çift kale maça geçtik. Büyünce hedefim [&hellip]

İlçe stadyumunda çalışmalara başlayan gençler Teknik Direktör Erdal Yüksel’in yönetiminde ilk çalışmalarını gerçekleştirdi. Şuhut Belediye Hisarspor U-12 futbolcusu olan Mehmet İpek, “Yıldızlar kategorisinde oynuyorum. Yaz Okulumuz başladı. Antrenmanımızı yaptık. İki tur ve ısınma koşusu yaptık. Kültürel açma ve germe ısınma hareketlerimizi yaptık. Biraz şınav ve mekik çekerek minyatür kalede çift kale maça geçtik. Büyünce hedefim büyük bir takımda futbolcu olmak.” dedi.
Sporcu Semih Sarıkarlık, “Şuhut Belediye Hisarspor yıldızlar kategorisinde oynuyorum. Bugün yaz kursu için idmanlarımız devam ediyor. Bugün idmanda iki tur ısınma koşusu sonra maç yaptık.” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme