• Haberler
  • Genel
  • Şuhut'ta tekvandoya destek var – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'ta tekvandoya destek var – Kocatepe Gazetesi

Afyon Tekvando İl Temsilciliğince hayata geçirilen ve Vali Hakan Yusuf Güner'den destek gören Çocuklarımıza ve Gençlerimize Sahip Çıkılması projesi kapsamında Şuhut ilçe Kaymakamın Ferit Görükmez, tekvandoya büyük yatırım yaptı Kondisyon aletleri, koşu bandı, ağırlıklar, kum torbası ve tatemi ile bir küçük salon ve birde büyük salon temin eden Kaymakam Görükmez, antrenmanları sık sık ziyaret ederek [&hellip]

Şuhut’ta tekvandoya destek var

Afyon Tekvando İl Temsilciliğince hayata
geçirilen ve Vali Hakan Yusuf Güner’den
destek gören Çocuklarımıza ve Gençlerimize Sahip Çıkılması projesi kapsamında Şuhut
ilçe Kaymakamın Ferit Görükmez,
tekvandoya büyük yatırım yaptı

Kondisyon aletleri, koşu bandı, ağırlıklar, kum torbası ve tatemi ile bir küçük salon ve birde büyük salon temin eden Kaymakam Görükmez, antrenmanları sık sık ziyaret ederek Şuhutlu çocukları motive etti. Son idmana ise, İlçe Emniyet Müdürü Adem Acar, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Özel İdare Müdürü Cengiz Kızıldağ, Halk Eğitim Müdürü Yaşar Ceylan da tekvandocu çocukları ziyarete gelerek, çocuklarla bir süre sohbet etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Afyon Tekvando İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu “Afyonkarahisar Tekvando İl Temsilciliği olarak bu yatırımlarından ve bu son derece samimi duyarlılıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Şuhut ilçemizde kısa sürede 90 a ulaşan lisanslı sporcu sayımızı daha üstlere çekerek bu sayıyı başarıya çevirme hedefinde olacağız. Temennimiz sporu seven yöneticilerimizin sayısının artmasından yanadır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme