Şuhut'ta su sorunu tarihe gömülecek

Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçenin su sorununu tamamen çözerek gelecek nesillere su sorunu olmayan bir Şuhut teslim etmek için çabaladıklarını belirtti.Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliği ile ilçe de 2 yeni içme suyu kuyusu açma çalışmalarının sürdüğünü bildiren Bozkurt şöyle konuştu: 'Göreve geldiğimiz günde itibaren ayrı bir önem verdiğimiz içme suyu projelerimize bu kadar yeter demeden [&hellip]

Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçenin su sorununu tamamen çözerek gelecek nesillere su sorunu olmayan bir Şuhut teslim etmek için çabaladıklarını belirtti.
Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliği ile ilçe de 2 yeni içme suyu kuyusu açma çalışmalarının sürdüğünü bildiren Bozkurt şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz günde itibaren ayrı bir önem verdiğimiz içme suyu projelerimize bu kadar yeter demeden imkânların elverdiği ölçüde sürekli yenilerini ekliyoruz. Halkımıza membaa kalitesinde su temini için çalışıyoruz. Yeni su kuyularıyla birlikte Şuhut’ta ileriye dönük su sorununu tamamen ortadan kaldırılmak için önemli bir adım attık. Bu çalışmaların hayata geçmesinde büyük desteği olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veyse Eroğlu’na ve DSİ yetkilerine teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme