Şuhut'ta sokak hayvanları rehabilite ediliyor

Şuhut ilçesinde muhtelif mahalle ve sokaklarda bulunan başıboş köpekler olmak üzere tüm sokak hayvanları, kısırlaştırılarak sağlık sorunlarına karşın aşılanıyor.Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yoğun talepler sonucu belirli aralıklarla gerçekleştirilen rehabilite çalışmasına 3 ay aradan sonra yeniden başlanıldığını belirtti. Bozkurt, 'Özel bir şirket tarafından yürütülen çalışma ile ilçemizdeki tüm sokak hayvanları rehabilite edilerek, tehlikesiz hale getirilmekte. Yapılan [&hellip]

Şuhut ilçesinde muhtelif mahalle ve sokaklarda bulunan başıboş köpekler olmak üzere tüm sokak hayvanları, kısırlaştırılarak sağlık sorunlarına karşın aşılanıyor.
Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yoğun talepler sonucu belirli aralıklarla gerçekleştirilen rehabilite çalışmasına 3 ay aradan sonra yeniden başlanıldığını belirtti. Bozkurt, “Özel bir şirket tarafından yürütülen çalışma ile ilçemizdeki tüm sokak hayvanları rehabilite edilerek, tehlikesiz hale getirilmekte. Yapılan çalışma ile sokak hayvanları saldırganlık ve sağlık sorunları gibi sorunlardan arındırılmış olarak yeniden doğal ortamlarına bırakılıyor” dedi.

Bakmadan Geçme