Şuhut'ta sinema günleri – Kocatepe Gazetesi

Kadim Gençlik Derneği'nce geçen yıl Kasım ayında gerçekleşen “Şuhutlu Gençler Sinema İle Buluşuyor” projesi kapsamında Şuhut’tan 500 gencin sinemaya gidilmesi sağlanmıştı.Kadim Gençlik Derneği Başkanı Selçuk Çatalkaya, “Şuhutlu Gençler Sinema İle Buluşmaya Devam Ediyor” etkinliğine katılmak isteyen gençlerin kadimgenc.org.tr adresinden başvuruda bulunmaları gerektiğini açıkladı. Şuhut ve Afyonkarahisar’da sinema alışkanlığının artırılmasını hedeflediklerini kaydeden Çatalkaya 'Özellikle köylerimizde hayatlarında [&hellip]

Kadim Gençlik Derneği’nce geçen yıl Kasım ayında gerçekleşen “Şuhutlu Gençler Sinema İle Buluşuyor” projesi kapsamında Şuhut’tan 500 gencin sinemaya gidilmesi sağlanmıştı.
Kadim Gençlik Derneği Başkanı Selçuk Çatalkaya, “Şuhutlu Gençler Sinema İle Buluşmaya Devam Ediyor” etkinliğine katılmak isteyen gençlerin kadimgenc.org.tr adresinden başvuruda bulunmaları gerektiğini açıkladı. Şuhut ve Afyonkarahisar’da sinema alışkanlığının artırılmasını hedeflediklerini kaydeden Çatalkaya; “Özellikle köylerimizde hayatlarında daha önce sinemaya gitmemiş genç kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimiz derneğimiz vasıtası ile ilk defa sinema ile buluşacak. Derneğimizin temel hedefi katılımcı bir gençlik oluşturmak, siyasette, ticarette, idarede her alanda gençleri faal görmek istiyoruz. Referandum ile gençleri faal görmek istiyoruz. Gideceğimiz film gençlik çalışmalarından başlamak suretiyle, Cumhurbaşkanlığına uzanan ve biz gençler için büyük bir örnek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan Reis filminin de gençlerimiz için iyi bir örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme