• Haberler
  • Genel
  • Şuhut’ta Kutlu Doğum heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut’ta Kutlu Doğum heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediyesi ve Müftülüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) konulu Kutlu Doğum Haftası programı beğeni topladı Program Şuhut Belediyesi'nce Kutlu Doğum aşı ikramlarıyla başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Kazım Güzel yaptı.Şuhut Müftüsü Kazım Güzel, Kutlu Doğum Haftası programına destek veren Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Kaymakam Ferit Görükmez’e tüm kamu kurum [&hellip]

Şuhut'ta Kutlu Doğum heyecanı

Şuhut Belediyesi ve Müftülüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) konulu Kutlu Doğum Haftası programı beğeni topladı

Program Şuhut Belediyesi’nce Kutlu Doğum aşı ikramlarıyla başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Kazım Güzel yaptı.
Şuhut Müftüsü Kazım Güzel, Kutlu Doğum Haftası programına destek veren Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Kaymakam Ferit Görükmez’e tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti.
Güzel; “Bu yıl 3 bin beş yüz kitap dağıttık. Kitapların okunması için, okullarımızda ve Kur’an kurslarımızda yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye girenlere ödüller İlçe Kaymakam-lığımız tarafından takdim edildi. Bu ilim meclisinin, bu irfan şöleninin ilçemize ve İslam Alemine rahmete berekete vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez’in konuşmasının ardından Afyonkarahisar Müftüsü Burhan İşliyen bir konuşma yaptı. Esat Aydoğan’ın söylediği ilahi ve salavatlar büyük alkış topladı.
Programa; Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, İl Müftüsü Burhan İşliyen, daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme