Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta kazanan “Sevgi Yılı” oldu

Ligin 17. haftasında Şuhut’ta

Ligin 17. haftasında Şuhut’ta oynanan Şuhut Belediye Hisarspor ile Demirspor maçında iki takım oyuncuları da sahaya “2020 Sporda Sevgi Yılı Olsun” yazılı pankart ile çıktı. Maçın sonunda 3-3’lük beraberlik oluştu ve “Sevgi Yılı Kazandı.”

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ligin 17. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor’a konuk oldu. Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz’ın başlattığı “Sevgi Yılı” projesine destek veren Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediyesi ve Şuhut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptırdığı pankartla projeye destek oldu. Şuhut Belediye Hisarspor ile Demirspor arasında oynanan maça iki takım oyuncuları sahaya “2020 Sporda Sevgi Yılı Olsun” yazılı pankart ile çıktı. Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt’ta projeye destek oldu.
MAÇTAN BİLGİLER
İki takımın da hızlı başladığı maçta ilk golü Demirspor buldu. Mehmet Öz ile 1-0 öne geçen Demirspor’a 18. dakikada Erdal Yüksel penaltı golü ile cevap verdi. 1-1 devam eden maçın 20. dakikasında Samet Yaşar Şuhut’u öne geçiren golünü kaydetti. 45. dakikada ilk yarının skorunu etkileyen golü Demirsporlu Ahmet Badak kaydetti ve ilk yarı 2-2 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda 65. dakikada Samet Yaşar attığı ikinci golüyle takımını tekrar öne geçirdi. 3-2 Şuhut üstünlüğü ile devam eden maçta; Demirsporlu Emre Pancar 73’te şık bir gol atarak skoru tekrar eşitledi.