Şuhut'ta 'Hoş geldin Bebek' projesi sürüyor

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında ilçe de yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerini ziyaret etti.Belediye Başkanı Recep Bozkurt,  Belediyecilik anlayışı gereğince beşikten, mezara kadar herkesi kapsayan sürekli hizmeti benimsediklerini söyledi. Dünyaya yeni gelen minik Şuhutluları aileleriyle birlikte ziyaret ederek, iyi ve kötü günde hemşerilerinin yanında olduklarını [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında ilçe de yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Recep Bozkurt,  Belediyecilik anlayışı gereğince beşikten, mezara kadar herkesi kapsayan sürekli hizmeti benimsediklerini söyledi. Dünyaya yeni gelen minik Şuhutluları aileleriyle birlikte ziyaret ederek, iyi ve kötü günde hemşerilerinin yanında olduklarını belirten Bozkurt, içerisinde bebek ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin olduğu çantaları ailelere hediye etti.
Bozkurt eşi ile birlikte gerçekleştirdiği yeni doğan ziyaretlerinde ailelerin talep ve isteklerini dinleyerek notlar aldırıyor.

Bakmadan Geçme