• Haberler
  • Genel
  • Şuhut’ta “Halkla İlişkiler” semineri verilecek

Şuhut’ta “Halkla İlişkiler” semineri verilecek

Şuhut Kaymakamlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak bir proje hazırladı Şuhut Kaykamamlığı’nın Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa hazırladığı proje çerçevesinde çeşitli seminerler verilecek. Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, � yılı teknik destek kapsamında Şuhut Kaymakamlığı tarafından İlçemiz Kamu Kurumlarında ve yerel yönetimlerde çalışan, özellikle halkla diyalog içerisinde olan 50 kurum çalışanına Şuhut [&hellip]

Şuhut'ta "Halkla İlişkiler" semineri verilecek

Şuhut Kaymakamlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak bir proje hazırladı

Şuhut Kaykamamlığı’nın Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa hazırladığı proje çerçevesinde çeşitli seminerler verilecek. Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2013 yılı teknik destek kapsamında; Şuhut Kaymakamlığı tarafından İlçemiz Kamu Kurumlarında ve yerel yönetimlerde çalışan, özellikle halkla diyalog içerisinde olan 50 kurum çalışanına Şuhut Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında 5 gün toplam 30 saat uzman eğitimciler tarafından Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim teknikleri semineri verilecektir” dedi.
32 BİN LİRALIK BÜTÇE
Görükmez, “Şuhut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından hazırlanan ve Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olarak destek verdiği, Güvenli internet Kullanımı ve Sosyal Medya”isimli proje ile de 14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında konunun hâkimi uzmanlar tarafından özellikle ilçemizde eğitim gören öğrencilere, öğrenci velileri ve öğretmenlerimize Güvenli İnternet Kullanımı, Sosyal Medyanın Önemi ve Güvenirliği, Bilişim Suçları ve Kişisel Bilgilerin Paylaşımı konularında seminerler verilecektir. Yaklaşık 2000 kişinin katılımının beklendiği seminerler öğrenciler için okullarımızın konferans salonlarında, veliler için ise Şuhut Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı. Projenin maliyeti hakkında da bilgi veren Görükmez, “Projelerin toplam maliyeti yaklaşık 32 bin TL olup tamamı Zafer Kalkınma Ajansı tarafından karşılanmaktadır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme