Şuhut'ta e-belediye hizmette – Kocatepe Gazetesi

Recep Bozkurt, Şuhut Belediyesi'nin artık e-belediyecilik hizmeti veren bir Belediye olduğunu kaydetti.TAHSİLAT HİZMETİDEVERİLECEKŞuhut Belediyesi olarak teknolojiye yaptıkları önemli yatırımlar sayesinde ilçenin akıllı kent haline geldiğini dile getiren Bozkurt, 'Bu noktada hayata geçen E-Belediye sistemi önemli bir aşama. E- Belediye sayesinde vatandaşlarımız artık belediyemizle alakalı birçok işlemini Web Sitemiz üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek. Şuanda sadece bilgilendirmeye [&hellip]

Recep Bozkurt, Şuhut Belediyesi’nin artık e-belediyecilik hizmeti veren bir Belediye olduğunu kaydetti.
TAHSİLAT HİZMETİDE
VERİLECEK
Şuhut Belediyesi olarak teknolojiye yaptıkları önemli yatırımlar sayesinde ilçenin akıllı kent haline geldiğini dile getiren Bozkurt, “Bu noktada hayata geçen E-Belediye sistemi önemli bir aşama. E- Belediye sayesinde vatandaşlarımız artık belediyemizle alakalı birçok işlemini Web Sitemiz üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek. Şuanda sadece bilgilendirmeye açık olan sistemimiz önümüzdeki günlerde tahsilât hizmeti vermeye de başlayacak, Bununla alakalı yazılımsal çalışmalarımız hızla sürüyor” dedi.
ÇEŞİTLİ HİZMETLER
VERİLECEK
Şuhut Belediyesi E-Belediye sistemi üzerinden vatandaşların, Belediye ile alakalı borçlarını öğrendiği ve sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme yapabildiğini belirten Bozkurt, “Belediyede işlem gören evrakların takibi gerçekleştirebilecek. Bina ve inşaat maliyetlerini öğrenebilecek. Çevre temizlik vergisi gibi ödemelerinde gerçekleştirilebilecek. Ayrıca dilek ve şikâyetler yine buradan Belediyemiz ilgili birimlerine ulaşmak üzere gönderilebilecek. E Belediye sistemi üzerinden vatandaşlarımız T.C kimlik numaraları ve sicil bilgileri ile ödemeler çok rahat gerçekleştirebilir. Ancak diğer işlemler gerçekleştiremez. Tüm işlemleri gerçekleştirebilmek için, sisteme başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular belediyemiz personeli tarafından incelenerek vatandaşlarımızın şifreleri mail adreslerine gönderiliyor. Bu şifreler ile tüm işlemlerini vatandaşlarımız belediyemize gelmeden evlerinden, işyerlerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirler” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme