• Haberler
  • Genel
  • Şuhut'ta doğalgaz heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'ta doğalgaz heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'ta doğalgaz abonesi olmak isteyenlerin, 30 Haziran 2014'e kadar başvuru yapması gerektiği belirtildi. Şuhut'ta doğalgaz ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı Şuhut Belediye Düğün Salonu'nda, İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclisi Üyeleri Ömer Tuncay, Zübeyde Balı, Mahir Şeker, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, 13 Mahalle Muhtarı, Şuhut'lu işadamları doğalgaz için [&hellip]

Şuhut’ta doğalgaz heyecanı

Şuhut’ta doğalgaz abonesi olmak isteyenlerin, 30 Haziran 2014’e kadar başvuru yapması gerektiği belirtildi. Şuhut’ta doğalgaz ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı

Şuhut Belediye Düğün Salonu’nda, İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclisi Üyeleri Ömer Tuncay, Zübeyde Balı, Mahir Şeker, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, 13 Mahalle Muhtarı, Şuhut’lu işadamları doğalgaz için tek yürek oldu.
Toplantıda, İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt doğalgaz’ın faydasından bahsederek doğalgazın Şuhut’a kazandırılması hususunda toplantıya katılanlara bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. Doğalgaz Bilgilendirme Toplantısı’na katılanların da söz aldığı ve görüşlerini belirttiği toplantı sonucu komisyon kurulmasına karar verilerek komisyonun bugünden itibaren yoğun bir şekilde çalışmalarına başlaması ve kısa süre içersinde istenen elektrik abone sayısına ulaşılarak doğalgaz’ın ilçeye kazandırılmasına karar verildi.
YAŞANABİLİR BİR İLÇE İÇİN
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt “Daha gelişmiş Şuhut daha yaşanabilir bir Şuhut için doğalgazın ilçemize kazandırılması ve ilçemizin kalkınması öncelikli hedefimizdir. Toplantımıza katılan Şuhut’umuzun ileri gelenleri olarak ilçemizin geleceğini düşünerek adımlarımızı atmamız gerekiyor. Doğalgaz bilindiği gibi zehirsiz, temiz ve ekonomik bir yakıttır. Doğalgaz evlerimizde ısınma,sıcak su ve mutfak ta kullanılması dışında küçük ve orta ölçekli sanayi atölyelerinde üretim amaçlı da kullanılır. Demir-Çelik, Çimento, Kimya sanayisi,cam ve kiremit imalatında da yararlanılan doğalgaz tekstil sektörü için de önemli bir enerji kaynağıdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme