Şuhut'ta dev yatırım hız kazandı

Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, “Şuhut İş Merkezi” inşaat çalışmaları hızla devam ediyor Şuhut Belediyesi tarafından yapılan Şuhut İş Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan yatırım Şuhut’ta çarşı merkezinin çehresini değiştireceği gibi otopark, dükkan ve sosyal mekan ihtiyaçlarını da ortadan kaldırarak çözüm olacak. Şuhut halkının takdirini toplayan bu dev hizmet ayrıca inşaatının da hızlı [&hellip]

Şuhut’ta dev yatırım hız kazandı

Afyonkarahisar’ın Şuhut Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, “Şuhut İş Merkezi” inşaat çalışmaları hızla devam ediyor

Şuhut Belediyesi tarafından yapılan Şuhut İş Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan yatırım Şuhut’ta çarşı merkezinin çehresini değiştireceği gibi otopark, dükkan ve sosyal mekan ihtiyaçlarını da ortadan kaldırarak çözüm olacak.
Şuhut halkının takdirini toplayan bu dev hizmet ayrıca inşaatının da hızlı bir şekilde devam etmesi ile de yüzleri güldürüyor.
Çok büyük inşaat alanına sahip olmasına rağmen yükleyici firmanın da gayretleri ile iş merkezi inşaatı hızla yükseliyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme