• Haberler
  • Genel
  • Şuhut'ta Çetinkaya'ya sevgi seli – Kocatepe Gazetesi

Şuhut'ta Çetinkaya'ya sevgi seli – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, Şuhut'ta yoğun ilgi ile karşılaştı MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya'ya Şuhut'ta yoğun ilgi gösterildi. Pazar yerlerinde halkla kucaklaşan Çetinkaya, 'Sizlerin içinden gelen bir insanım. Köyde, kasabada, tarlada alın teri döken bir evladınız olarak bana gösterdiğiniz ilgiye minnettarım. TBMM'ye Milletvekili olarak seçildiğimde siçlerin sıkıntılarını çözmek için elimden [&hellip]

Şuhut’ta Çetinkaya’ya sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, Şuhut’ta yoğun ilgi ile karşılaştı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya’ya Şuhut’ta yoğun ilgi gösterildi. Pazar yerlerinde halkla kucaklaşan Çetinkaya, “Sizlerin içinden gelen bir insanım. Köyde, kasabada, tarlada alın teri döken bir evladınız olarak bana gösterdiğiniz ilgiye minnettarım. TBMM’ye Milletvekili olarak seçildiğimde siçlerin sıkıntılarını çözmek için elimden gelen çabayı göstereceğim. Afyonkarahisar’da doğup-büyüyen bir insan olarak sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Sizlerle fikir alış-verişi yaparak ilimizi birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.
AFYON GÖÇ VERİYOR
Afyon’u yönetenlerin ‘Ege’nin parlayan yıldızı’ adı altında halkı kandırdığını söyleyen Çetinkaya, “Önceki gün TÜİK Bölge Müdürü Afyon’da 11 binin üzerinde bebeğin dünyaya geldiğini söyledi. Bir önceki yılda bu kadar doğul oldu. Ölüm olayları ise yıllık ortalama 4 bin civarındadır. 8 yılda 56 bin kişinin nüfusumuza dahil olması gerekirken hala yerimizde sayıyoruz. Demek ki 56 bin kişi büyük şehirlere göç etmiş. Ege’nin parlayan yıldızı denilen Afyon’umuzda her yıl neden 7 bin insan başka şehirlere gidiyor iktidarın düşünmesi gerekiyor. Çiftçimiz, üreticimiz, esnafımız, sanayicimiz kan ağlıyor. İkitarın güzel laflarına milletimizin karnı toktur. 7 Haziran’da AKP’ye gereken ders verilecektir. MHP bu ülkenin çimentosudur. Allah’ın izniyle güzel günler yakında bizimle olacak” diye konuştu.
MHP’YE GEÇİP ROZET TAKTILAR
Atlıhisar’da gerçekleştirilen seçim çalışmaları esnasında başka siyasi partilerin Afyonlu aday göstermemesine tepki göstererek istifa edenlere MHP rozeti takan Çetinkaya, MHP’nin herkesi kucaklayacağını ifade etti. köylüler, Çetinkaya için çalışacaklarını ifade ettiler. Destek nedeniyle teşekkür eden Çetinkaya ‘’ Halkımızın bizlere vereceği destek ile Ankara’da Afyonkarahisar’ın ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarını ve isteklerini dile getirip, çözüm yolları ile karşısına geçeceğiz. Allah bizleri size karşı mahcup etmesin. AKP’yi 3 dönemdir tek başına iktidar verdiniz. Şimdi MHP’ye destek vermenizi istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme