• Haberler
  • Gündem
  • Şuhut’ta bayram hazırlıkları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut’ta bayram hazırlıkları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Park ve Bahçeler, Temizlik Hizmetleri gibi birimler tarafından icra edilen çevre düzenlemesi, temizlik ve ot biçme çalışmaları ilçedeki cadde ve sokakların yanı sıra Asri Mezarlıkta da gerçekleştirildi.Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, çalışmalarla ilgili bilgi vererek, 'Ekiplerimiz tarafından her bayramda gerçekleştirilen çalışmalar bu sene 25 Ağustos Zafer Yolu Kültür ve Sanat Etkinliklerinin de bayrama denk gelmesi [&hellip]

Park ve Bahçeler, Temizlik Hizmetleri gibi birimler tarafından icra edilen çevre düzenlemesi, temizlik ve ot biçme çalışmaları ilçedeki cadde ve sokakların yanı sıra Asri Mezarlıkta da gerçekleştirildi.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Ekiplerimiz tarafından her bayramda gerçekleştirilen çalışmalar bu sene 25 Ağustos Zafer Yolu Kültür ve Sanat Etkinliklerinin de bayrama denk gelmesi münasebetiyle daha kapsamlı gerçekleştiriliyor. Özellikle ilçemiz mezarlığında ot biçme ve genel bakım çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mübarek Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Bakmadan Geçme