• Haberler
  • Genel
  • Şuhut'ta arsa ve üzerindeki evle müştemilatı satılacak

Şuhut'ta arsa ve üzerindeki evle müştemilatı satılacak

Afyonkarahisar Şuhut ilçesinde 201 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Şuhut ilçesi Baş Mahallesi 190 ada 29 parselde kayıtlı 201,25 metrekare yüzölçümünde “Kerpiç Ev ve Furun” vasfındaki gayrimenkuldür. Taşınmazın imar planına göre yaklaşık 69 metrekare yola terki vardır. Kalan kısmı bitişik nizam [&hellip]

Afyonkarahisar Şuhut ilçesinde 201 metrekare arsa üzerindeki ev ve müştemilatı mahkemeden satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Şuhut ilçesi Baş Mahallesi 190 ada 29 parselde kayıtlı 201,25 metrekare yüzölçümünde “Kerpiç Ev ve Furun” vasfındaki gayrimenkuldür.

Taşınmazın imar planına göre yaklaşık 69 metrekare yola terki vardır. Kalan kısmı bitişik nizam 3 katlı konut sahasında kalmaktadır. İlgili parsele tek başına yapılaşma izni verilemediği, komşu parsellerle birleştirilerek yani şuyulandırılarak imar parseli olması sonucunda yapılaşma izninin verilecektir. Taşınmaz, Şuhut ilçe merkezine kuşuçuşu 295 metre, Hükümet Konağına 270 metre, Belediye binasına 335 metre mesafededir.

Altyapı hizmetleri tamdır, ulaşım sorunu yoktur, düz bir topoğrafik yapıdadır. Bağır ve Kosku sokaklarına cepheli, köşe parsel konumlu,  düzensiz bir geometriye sahiptir. Taşınmaz üzerinde bir adet prefabrik ev ile kerpiç yapıların bulunduğu ancak kerpiç yapıların kullanılabilecek ve tadilat yapılabilecek durumda, metruk yapıdır. Prefabrik yapının tek katlı yaklaşık 31,50 metrekare alana sahip ve 11 yıllıktır. Oda, mutfak, banyo ve tuvaletten oluşmaktadır. Mesken olarak kullanılmaktadır. Odalar alçı sıva üzeri boyalıdır. Mutfakta mermerit tezgâh ile alt üst dolap vardır. Banyo ve tuvalet zemin ve duvarları fayans kaplıdır. Yapının dış cephesi betopan kaplama, üzeri boyalı, çatısı sandviç panel kaplı, pencereler ısıcamlı pvc doğrama, ev doğalgazlıdır. Taşınmazın birinci satışı Şuhut Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğü 101 numaralı oda önünde 26 Ocak 2022 tarihinde 11.00-11.10 saatleri arasında yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 24 şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme