'Şuhut'ta alt ve üst yapı sorunu kalmayacak'

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçe genelinde başlatılan hummalı yol yapım ve yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.SANAYİ YOLU BAYRAM ÖNCESİ BİTECEKYağmur suyu hattı, içme suyu şebekesi, doğal gaz alt, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları, sonrası bozulan yollarda çalışmalara ağırlık verildiğini kaydeden Bozkurt, 'İlçemizde hemen hemen tüm cadde ve sokaklarımızda altyapı çalışmaları ve doğal gaz hattı [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçe genelinde başlatılan hummalı yol yapım ve yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
SANAYİ YOLU BAYRAM
 ÖNCESİ BİTECEK
Yağmur suyu hattı, içme suyu şebekesi, doğal gaz alt, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları, sonrası bozulan yollarda çalışmalara ağırlık verildiğini kaydeden Bozkurt, “İlçemizde hemen hemen tüm cadde ve sokaklarımızda altyapı çalışmaları ve doğal gaz hattı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda Belediyemiz tarafından yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Şuan da 14 metre genişliğinde, bin 800 metre uzunluğunda olan sanayi yolun da ekiplerimiz tarafından çalışma başlatıldı. Bu çalışmanın Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması hedefleniyor” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Yapımı tamamlanan yolların uzun yıllar kullanımı için, vatandaşların izinsiz kazı çalışması yapmamalarını isteyen Bozkurt sözlerine şöyle devam etti:
“Yapılan tüm çalışmalar halkımızın vergileriyle gerçekleştiriliyor. Bu nedenle bu yollara hep birlikte sahip çıkmalı, yapımı tamamlanan yollarda Belediyemizden izinsiz kazı ve benzeri çalışma yapmayarak, yollarımızın kullanışlı kalmasını hep birlikte sağlayalım. Yapılan yolların ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sezon boyunca durmadan çalışmalarımız sürecek. Böylece önümüzdeki yıla alt ve üst yapı sorunu olmayan bir Şuhut olarak girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme