Şuhut’ta Akıllı Kart dönemi başlıyor

Şuhut Belediyesi, ulaşımda Akıllı Kart uygulamasını hayata geçiriyor Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatıyla Şuhut Belediyesi Bilgi İşlem servisi tarafından yapılan çalışma neticesinde Şuhut Belediyesi adına taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde Akıllı Kart ile ödeme dönemi başlıyor. Şuhut Belediyesi ilgili birimleri tarafından yaklaşık 3 ay süren araştırma ve incelemelerin ardından yüklenici firma ile karşılıklı sözleşmeler [&hellip]

Şuhut'ta Akıllı Kart dönemi başlıyor

Şuhut Belediyesi, ulaşımda Akıllı Kart uygulamasını hayata geçiriyor

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatıyla Şuhut Belediyesi Bilgi İşlem servisi tarafından yapılan çalışma neticesinde Şuhut Belediyesi adına taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde Akıllı Kart ile ödeme dönemi başlıyor. Şuhut Belediyesi ilgili birimleri tarafından yaklaşık 3 ay süren araştırma ve incelemelerin ardından yüklenici firma ile karşılıklı sözleşmeler imzalandı. Sistemin hayata geçmesi ile birlikte Şuhut’ta ulaşımda yeni bir dönem başlayacak.
BÜYÜKŞEHİRLERDE
UYGULANIYOR
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Büyükşehirler başta olmak üzere il, ilçe ve belde belediyeleri tarafından şehiriçi ve il içi taşımacılıkta kullanılan kartlı ödeme sistemi halkımız açısında da avantajlı olacak. Zaten ana gayemiz halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmektir” dedi. Sistemle ilgili tanıtım ve reklam çalışmalarının kısa sürede başlayacağını da belirten Başkan Bozkurt, sistemin ulaşım sektöründe en uygun ve modern bir uygulama olduğunun altını çizdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme