Şuhut'ta Ahmet Şafak Coşkusu

Şuhut'ta düzenlenen 20'nci Şuhut Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde sahneye çıkan Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşattı

Şuhut Belediyesi tarafından düzenlenen Şuhut’ta düzenlenen 20’nci Şuhut Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nde Ahmet Şafak konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şuhut'ta Ahmet Şafak Coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Ahmet Şafak konserine İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte katıldık. Değerli hemşehrimiz ile birlikte sanat camiasının Bozkurt’u kıymetli kardeşim Ahmet Şafak’ı dinledik. Var olsun, birliğimiz daim olsun” dedi.

ÖZAŞKIN TEŞEKKÜR ETTİ

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın da “20’nci Şuhut Zafer Haftası Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bu muhteşem programın finalini, hep birlikte unutulmaz bir Ahmet Şafak konseriyle taçlandırdık. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve bizleri onurlandıran Şuhutlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice güzel anılara imza atmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Şuhut'ta Ahmet Şafak Coşkusu

SUCUK VE PATATES HEDİYESİ

Konser sonunda Özaşkın, Ahmet Şafak’a Afyon Sucuğu ve Şuhut Patatesi ile haşhaş bulunan bir sepet hediye etti.

Şuhut'ta Ahmet Şafak Coşkusu

Şuhut'ta Ahmet Şafak Coşkusu

Bakmadan Geçme