Şuhut'ta 3 katlı bina icradan satılacak

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 24 metrekare arsa üzerindeki 3 katlı bina icradan satılacak   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre  Taşınmaz Şuhut ilçesi, 254 ada, 29 parsel, İplik Mahallesi'nde, 24,90 metrakere yüzölçümünde altında dükkanı olan kargir ev vasfındaki gayrimenkuldür. Taşınmazda Süleyman Yaylalı, tam hisse ile maliktir. Belediye'nin imar planı içerisinde ve bitişik [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 24 metrekare arsa üzerindeki 3 katlı bina icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre;  Taşınmaz Şuhut ilçesi, 254 ada, 29 parsel, İplik Mahallesi’nde, 24,90 metrakere yüzölçümünde altında dükkanı olan kargir ev vasfındaki gayrimenkuldür.

Taşınmazda Süleyman Yaylalı, tam hisse ile maliktir. Belediye’nin imar planı içerisinde ve bitişik nizam 4 kat ticari yapıdadır. Şuhut ilçe merkezinde, İplik Mahallesi Gençlik Caddesi No:7 Şuhut adresindedir. Taşınmaz çarşı merkezinde konum olarak ticari faaliyetin yoğun olduğu bir yerdedir. Hükümet konağı, Belediye Hizmet Binası gibi kamu binalarına çok yakın olan taşınmazın batısından Gençlik Caddesine cephelidir. Düz bir topoğrafik yapıda, Belediye altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Ulaşımı kolay, üçgensel geometriye sahiptir. Taşınmazın birinci satışı Şuhut Adalet Sarayı İcra Müdürlüğü Kalemi 115 Nolu Oda önünde 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 11.10’da yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 20 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme