Şuhutlular keşkekte buluşacak – Kocatepe Gazetesi

Dernek Başkanı Suat Benli, Zafer Haftası etkinliği başlangıcında Keşkek Günü düzenleyerek Şuhutluların bir araya gelmesini amaçladıklarını açıkladı.FEDERASYONDAN DAKATILIM VARGün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in Gündem programına konuk olan Benli bugün Şuhut'ta Keşkek Günü düzenlediklerini belirtti. Büyük Zafer'e giden yolun Şuhut'ta başladığını söyleyen Benli, 'Derneğimiz ve Şuhut Belediyesi işbirliğinde bu anlamlı günün yıldönümünde biraraya gelebilmek [&hellip]

Dernek Başkanı Suat Benli, Zafer Haftası etkinliği başlangıcında Keşkek Günü düzenleyerek Şuhutluların bir araya gelmesini amaçladıklarını açıkladı.
FEDERASYONDAN DA
KATILIM VAR
Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in Gündem programına konuk olan Benli bugün Şuhut’ta Keşkek Günü düzenlediklerini belirtti. Büyük Zafer’e giden yolun Şuhut’ta başladığını söyleyen Benli, “Derneğimiz ve Şuhut Belediyesi işbirliğinde bu anlamlı günün yıldönümünde biraraya gelebilmek amacıyla Keşkek Günü düzenledik. Ege-Bir Federasyonuna üye derneklerimizden de katılımlar olacak. Amacımız akşam yapılacak olan Zafer Yolu yürüyüşünün daha geniş bir katılımla gerçekleşmesidir. Herkesi 25 Ağustos akşamı yapılacak olan yürüyüşe davet ediyorum. Bu vesile ile Büyük Zafer’in 95. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme