Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhutlular İstanbul’da buluştu

Şuhut Kültür ve Dayanışma

Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Feriköy Derviş Eroğlu Kültür Merkezinde Dayanışma Gecesi düzenlendi

 

Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğini gerçekleştirdiği programa AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve Şuhut Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Abdullah Gül ile çok sayıda akademisyen, bürokrat, iş insanları ve hemşeriler katıldı.
“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ”
Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Suat Benli’nin yaptığı açılış konuşmasında, “Geceyi onurlandırarak davetimize icabet eden Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na bizlere desteklerini esirgemeyen Şuhut Belediye Başkanımıza ve tüm misafirlere katılımlarında dolayı teşekkür ederim.”dedi.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Suat Benli, “Bizler birlik beraberlik ve dayanışma içinde aktif olarak çalışmaya devam ediyoruz. Şuhut tarihini anlatan Tarık Özaşkın’ın kaleme aldığı Zafer Yolu kitabı büyük ilgi gördü. Ekin Dergimiz yayına hayatına devam ediyor. Dini ve mili bayramlarda bazen Şuhut bazen İstanbul da hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Bu etkinlik ve faaliyetlerimiz özelikle Afyon yazılı görsel, işitsel ve internet medyasında geniş yer buluyor. Huzurunuzda her daim bizlere destek olan Afyon basınına buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Tek gaye ve amacımız var. Daha güzel bir Şuhut. Daha gelişmiş bir Şuhut. Daha yaşanabilir bir Şuhut.Böylesi gecede bizlerle birlikte olmanızdan dolayı mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
“ŞUHUT 11 YILDA ÇAĞ ATLADI”
Daha sonra konuşan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise, “Böyle bir geceyi düzenledikleri için tüm yönetime teşekkür ederim. İlçemiz son 11 yılda çağ atladı. 11 yılda ilçemiz 1 milyar TL’lik yatırım aldı. Devletimizin bu yatırımlarında baş aktör olan Sayın Bakanımız Prof. Dr.Veysel Eroğlu’na bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha iyisi olması için yeni yeni projelerimiz var Bakanımızda her zaman ki gibi destek olacağını söyledi. İyi ki geldiniz iyi ki bir aradayız bu gece sayesinde ne kadar kalabalık bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük.” diye konuştu.
Bakan Eroğlu ‘2020 Sevgi saygı selamlama Yılı’
“ÜLKENİN SU SORUNUNU ÇÖZDÜM”
Gecenin onur konuğu Prof. Dr.Veysel Eroğlu’da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Afyonkarahisar ve Şuhut tarihinde görmemiş yatırım ve hizmetlere ulaştı. Barajlar, göletler, ağaçlandırma, hastaneler, eğitim kurumları daha neler neler saymakla bitmez. Bu kardeşiniz bakın dünyada en fazla tesis açan bakan. Allah bize bu gururu yaşattı. Başta İstanbul olmak üzere tüm ülkenin su sorununu çözdüm. Kokarçay’ı Akarçay mesire yeri haline getirdik. Ağaçlandırma çalışmaları ile Afyonkarahisar artık Afyonyeşilhisar oldu. Şuhut’lu olmaktan her zaman gurur duydum hala da gurur duyuyorum. Bence sizlerde kendinizle gurur duyup kendinizi alkışlamalısınız” şeklinde konuştu.
Derneğe her zaman destek olduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini de anlatan Eroğlu, “Suat Benli kardeşimi ve yönetim kurulundaki kardeşlerimi kutluyorum. Tüm çalışmalar konusunda benden bilgi ve fikir aldılar. Şimdi günümüz teknoloji olduğuna göre burada bulunan herkes ileti adresi alsın. Haberleşmeleri bu iletiler vasıtasıyla yaparsak daha hızlı ve olumlu olur.” dedi.