Şuhutlu İGM Üyesi Haksızlığa İsyan Etti

Şuhut İlçesinin MHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Avcı 'Cumhur İttifakını Savunanlardanım, Devlet Gücünü Siyasi Emeller İçin Harcayanlara Hakkımı Helal Etmiyorum' dedi

Şuhut İlçesinin MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Avcı, vatanın bekası için Cumhur İttifakını sonuna kadar savunduğunu, siyasi emellerine devlet gücünü harcayanlara hem kendi hakkını hem de oylarını alarak vekili olduğu seçmenin hakkını helal etmediğini açıkladı.
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesinin MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Avcı, meclisin Ağustos ayı son toplantısında söz alarak isyan etti.
Şuhut İGM Üyesi Mehmet Avcı, yönetici konumundaki bazı kişilerin vatandaşların kamu hizmetini görmek yerine birilerinin menfaatini kayırdığını iddia etti.
“KONUŞMALARIM PARTİMİ DEĞİL BENİ BAĞLAR”
Şuhut MHP İGM Üyesi Mehmet Avcı, konu hakkında şunları söyledi: “Konuşacaklarım ne mensubu olduğum partimi bağlamamaktadır. Tamamen şahsi görüşüm ve fikrimdir. Bunu sözün başında özellikle belirtiyorum. Kimse siyasi argüman olarak bir yerlere çekmesin. Bilindiği üzere 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren bizler İl Genel Meclisi çatısı altında üyeliğe seçilen arkadaşlarımız ve Sayın Meclis Başkanımızla birlikte görevimize başladık. Bize halkımız oy verdi. Dediler ki ‘Bizim hakkımızı, hukukumuzu savunun.’ Dört aydır edindiğim bilgi birikimi, gözlemlediklerim burada ilimiz, ilçelerimiz içerisindeki şube müdürlerimiz, kurum müdürlerimiz A partinin, B partinin, C partinin ilçe başkanlıkları gibi gençlik kollu başkanlıkları gibi kullanılıyor. Burada nezaketen birbirimize sıcak davranıyormuş gibi gözükse de buradaki arkadaşlarımız dışarıda bu kurumlarda kapalı kapılar arkasında kendi siyasi emelleri r için siyasi fayda sağlamak istiyorlar. Benim seçim bölgem olan Şuhut’ta Özel İdare Müdürü muhtardan talimat alıyor. Bir yayla yoluna greyder, makine, kepçe göndermek istiyorum. Muhtar gönderemezsin diyor. Orada yaklaşık 60 çoban mağdur durumda. Çünkü kullanmak zorunda oldukları yol bozuktur.”
“HAKKIMI VE BANA OY VERENLERİN VEKİL OLARAK HAKLARINI HELAL ETMİYORUM”
Mehmet Avcı, sözlerine şöyle devam etti: “Ben MHP’nin bir neferi olarak Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, nasıl Cumhur İttifakı oluşumu içerisindeyse bende Cumhur İttifakını sonuna kadar savunanlardan birisiyim. Nasıl Genel Başkanımız vatan için devletimizin bekası için çocuklarımızın yarınlar için Cumhur İttifakı’nın yanında hiçbir siyasi beklenti olmaksızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duruyorsa, menfaatsiz bir şekilde bakanlıktır, milletvekilliğidir, belediye başkanlığı istemeden ben de bana oy verenlerin yanında hiçbir menfaat beklemeden duracağım. Ben buna yemin ettim. Buradan siyasi partilerin isteklerini ‘Beni işe koydu, beni bu makama getirdi.’ diye devletin gücünü o siyasi partiler için enerjisini harcayanlara buradan şunu söylemek istiyorum. Vallahi de billahi de hakkımı, bana oy verenlerin hakkını vekil olarak size helal etmiyorum.”

Bakmadan Geçme