Şuhut'a Kız Meslek Lisesi yapılacak

Şuhut'a yaptırılacak olan 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ile 75 Öğrenci kapasiteli Ana Okulu inşaatı ile ilgili protokol Vali Haluk İmga'nın makamında imzalandı Vali Haluk İmga'nın makamında yapılan protokol imza törenine İl Milli eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut İlçe Milli eğitim Müdür Nilkan Göral ve okulu yapacak olan Limak İnşaat Sanayi [&hellip]

Şuhut’a Kız Meslek Lisesi yapılacak

Şuhut’a yaptırılacak olan 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ile 75 Öğrenci kapasiteli Ana Okulu inşaatı ile ilgili protokol Vali Haluk İmga’nın makamında imzalandı

Vali Haluk İmga’nın makamında yapılan protokol imza törenine İl Milli eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut İlçe Milli eğitim Müdür Nilkan Göral ve okulu yapacak olan Limak İnşaat Sanayi Tic.Ltd.Şti. yetkilisi Ahmet Aksoy katıldılar.
İmza töreni öncesinde konuşan Vali Haluk İmga; Şuhut’ta ihtiyacı hissedilen Kız Meslek Lisesi’nin kazandırılmasında büyük emeği geçen başta Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’a, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır’a, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a ve örnek davranışından dolayı Limak İnşaat Sanayi Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür etti.
Vali İmga; Lisenin Şuhut gençliğine ve ülkemiz eğitimine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ile Şuhut İlçe Kaymakamı Eyüp Çalışır da Şuhut İlçesine 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ile Ana okulunun kazandırılmasında büyük emeği geçen Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nu ve anlamlı davranışlarından dolayı şirket temsilcisi Ahmet Aksoy’un nezdinde Limak İnşaat Sanayi Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür ettiler. Program, protokolün imzalanmasıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme