Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’a destekler devam ediyor

Şuhut Belediye Hisarspor’un Yeni

Şuhut Belediye Hisarspor’un Yeni Yönetimi ve Çubukçuoğlu Deri yetkilileri Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette takıma forma sponsoru olan Çubukçuoğlu Deri Başkan forma hediye etti

 

Şuhut Belediye Hisarspor’un geçtiğimiz hafta yönetim kurulu üyeleri ve Kulüp Başkanı değişmişti. Yeni Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Kebeli ve Şuhut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Ahmet Imış, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Şuhut Belediye Hisarspor takımının genel durumu hakkında Başkan Bozkurt’a bilgi veren Abdullah Zeybek aynıca takıma verdiği desteklerden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür etti. Ziyarette desteklerinin her zaman devam edeceğinin altını çizen Başkan Bozkurt, “Kulübümüze 11 yıldır desteğimizi hiç esirgemedik. Emeklerinden dolayı Murat Dede Başkanımıza da teşekkür ederiz. Sizlere de yeni görevlerinizde başarılar dilerim. Takımımız zirveden 6 puan geride inşallah kısa sürede zirvenin tapusunu alırız. Hafta sonu bütün programlarımızı öteledik, takımımızın yanındayız.” dedi.
Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Başkan Bozkurt’a forma hediye edildi.
ÇUBUKÇUOĞLU DERİ’DEN ŞUHUT BELEDİYE HİSARSPOR’A DESTEK
İlçede deri toplama ve üretim tesisi bulunan Çubukçuoğlu Deri, Şuhut Belediye Hisarspor’a forma sponsoru oldu. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret eden Bayram Fidan Başkan Bozkurt’a forma takdim etti. Ziyarette Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek de Bayram Fidan’a eşlik etti.
Sponsorluktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Bozkurt, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı, akıllı ve çevresine duyarlı hale getirmek için her zaman olduğu gibi yeni dönemimizde de spora ve sporcuya verdiğimiz destek her zamanki gibi devam ediyor. Şuan Şuhut Belediyesi spor merkezimizde eğitim gören öğrenci sayısı 100’ün üzerinde ve her gittikleri turnuvadan eli dolu geliyorlar. Siz ve sizin gibi firmalarında bize verdiği destekler yadırganamaz. Destekleri için tüm Çubukçuoğlu ailesine teşekkür ederiz.” dedi.
Ziyaret Başkan Bozkurt’un firma yetkilisi Bayram Fidan’a Şuhut Tarihi kitabı takdim etmesiyle son buldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti