Şuhut yeşile bezenecek – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, Afyon-Şuhut yolu üzerinde bulunan ağaçların sökülerek, Hors mesire alanına ve ilçenin çeşitli bölgelerine dikildiğini bildirdi.Ömer Karahan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucu ağaçların heba edilmeden, bulunduğu alandan sökülerek uygun görülen alanlarda değerlendirildiğini kaydetti.Karahan “İnşallah bu çalışmalar neticesinde başta Hors mesire alanı olmak üzere ilçemizin bir çok noktasında [&hellip]

Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, Afyon-Şuhut yolu üzerinde bulunan ağaçların sökülerek, Hors mesire alanına ve ilçenin çeşitli bölgelerine dikildiğini bildirdi.
Ömer Karahan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucu ağaçların heba edilmeden, bulunduğu alandan sökülerek uygun görülen alanlarda değerlendirildiğini kaydetti.
Karahan; “İnşallah bu çalışmalar neticesinde başta Hors mesire alanı olmak üzere ilçemizin bir çok noktasında yetişkin ağaçlar dikilerek, yeşil bir Şuhut’u birlikte inşa edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme