Şuhut ve Döğer hakkında araştırma yapıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Sıtkı Sara, Döğer Tarihi başlıklı bir çalışmayı tamamladı. Çalışmanın mahalli kültüre hizmet etmesi bekleniyor. İkinci çalışma ise Şuhut'un antik döneminin araştırıldığı ve Osman Yurtoğlu'na ait araştırma. Bu araştırmada Roma Yolu fotoğrafları dikkat çekiyor.BU TOPRAKLARDANALDIĞIMIZI VERELİMAfyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamlanan Döğer Tarihi ve Antik Synnda [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Sıtkı Sara, Döğer Tarihi başlıklı bir çalışmayı tamamladı. Çalışmanın mahalli kültüre hizmet etmesi bekleniyor. İkinci çalışma ise Şuhut’un antik döneminin araştırıldığı ve Osman Yurtoğlu’na ait araştırma. Bu araştırmada Roma Yolu fotoğrafları dikkat çekiyor.
BU TOPRAKLARDAN
ALDIĞIMIZI VERELİM
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamlanan Döğer Tarihi ve Antik Synnda Kenti başlıklı Bitirme Tezlerinin Danışmanı Doç. Dr. Turan Akkoyun, “Bu topraklardan aldığımızı bu topraklara vermeye devam ettiğimiz takdirde Türklük, ikinci ana vatanında ebedî olacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme