Şuhut Vakfı'nca tanışma gecesi düzenlendi

Şuhut Vakfı yönetiminin düzenlediği tanışma toplantısında biraraya gelen Şuhutlular kaynaşma imkanı buldu. Tanışma toplantısında okul birincisi öğrencilerin yakınlarına ödülleri verildi Şuhut Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakı yönetimince Korel Termal Otel’de tanışma toplantısı düzenlendi. VAKIF ORTAK DEĞERLERİN HİZMETİNDEToplantının açılışını Şuhut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi Orhan yaptı. Orhan, hiçbir siyasi ve dünya görüşüne hizmet eden [&hellip]

Şuhut Vakfı’nca tanışma gecesi düzenlendi

Şuhut Vakfı yönetiminin düzenlediği tanışma toplantısında biraraya gelen Şuhutlular kaynaşma imkanı buldu. Tanışma toplantısında okul birincisi öğrencilerin yakınlarına ödülleri verildi

Şuhut Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakı yönetimince Korel Termal Otel’de tanışma toplantısı düzenlendi.
VAKIF ORTAK DEĞERLERİN HİZMETİNDE
Toplantının açılışını Şuhut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi Orhan yaptı. Orhan, hiçbir siyasi ve dünya görüşüne hizmet eden bir vakıf olmadığının altını çizdi. Vakfın, Şuhut, Afyonkarahisar ve Türkiye değerlerine hizmet etmek için var olduğunu belirten A. Ulvi Orhan; “Kurulacak olan hafızlık okuluda Şuhut’un bir değeridir. Uzun bir konuşma yaparak konuklarımızı sıkmayacağız. Samimi bir atmosferde sohbet ederek kaynaşmayı amaçladık. Bu vakıf sizin vakfınız kendi vakfınıza sahip çıkın diyorum. Toplantımıza gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
ŞUHUT’A HİZMETLER SÜRECEK
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, elden geldiğince Şuhut Vakfı’nda birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmetleri sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti. Bozkurt, bundan sonrada eğitimde, sosyal yardımlaşmada ve daha pek çok alanda bu tür yardımları sürdürmeyi temenni etti. Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut Vakfı’nın bir yaşını doldurduğu kuruluş toplantısına katıldıklarını, vakfın çok güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Kaymakam Çalışır, ilçeye kazandırılan Kültür Merkezi nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na teşekkür etti.
BAKANIN TEMPOSUNA YETİŞİLMİYOR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şuhut’tan göç edip İstanbul ve başkaca yerlerde büyük başarılar elde eden işadamlarını kutlayarak konuşmasına başladı. Burhanettin Çoban, kendisininde Belediye Başkanı ve öncesinde il başkanı olarak Şuhut ilçesi kaymakamları, ilçe başkanı, İGM üyeleri ile sürekli beraber olduğunu kaydetti. Çoban, Şuhut’un gelişmesi ve sorunlarının çözümü için sürekli birlikte gayret gösterdiklerini söyledi. Birçok bakanı Şuhut keşkeği ile tanıştırdıklarını vurgulayan Çoban; “2007 yılında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun milletvekili olmasıyla belki bizlerede fazla gerek kalmadı. Gerçekten Şuhutumuz ve tüm ilçelerimizin her türlü sorunu için olağanüstü gayret gösterdi. Ben gerçekten bu yaşta bu makamda onun hız ve temposuna ayak uydurmakta güçlük çekiyorum” diye konuştu.
İNŞALLAH NİCE EROĞULLARI ÇIKAR
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, batıda yer alan illerin bu tür vakıflar kurmada geç kaldıkları tespitini aktardı. Balkanlıoğlu, doğu ve güneydoğu coğrafyasında da uzun yıllar çalıştığını o yörelerdeki vakıf ve derneklerin çok canlı olduklarını belirtti. Başlangıçların hayırlı sonuçlar vereceğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu;”Son derece kaliteli ve iyi işler yapılıyor. İnsanlarımız işleri icabı doğdukları yerde ikamet edemeyebiliyorlar. İnsanlar kalabalıklar içerisinde yalnızlığı yaşıyorlar. İmkanları dar öğrencilere katkılar sunuluyor. İnşallah Şuhut’tan da nice Veysel Eroğulları çıkar. Yüzlercesi memleketin heryerinde hizmet yaparlar. Vakfın bu tür hayırlara vesile olmasıda çok güzel birşey. Değerli bakanımız bizim medarı iftarımız ve Türkiye’nin gururudur. Bizlerde kabul ederseniz Şuhut’un fahri hemşehrisi olarak çok daha güzel hizmetleri yapmaya talibiz” şeklinde konuştu.
OKUL BİRİNCİLERİ ÖDÜLENDİRİDİ
Toplantı, okul birincilerinin yakınlarına verilen ödüllerin ardından sona erdi. Tanışma toplantısına; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İGM Başkanı Salih Sel, Şuhut İGM üyeleri, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, AFSİAD İstanbul Başkanı Kamil Ay, Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Arabacı, Av. Veli Arabacı, Şuhut’lu bürokratlar ve vakıf üyeleri katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme