• Haberler
  • Gündem
  • Şuhut OSB'de çalışmalar başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Şuhut OSB'de çalışmalar başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut OSB birinci etap alt yapı yatırımları çalışmasına bu yıl başlanacağını ifade etti.Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı 2017 yatırım programı içerisinde 2017-2020 yılları arasında birinci etap altyapı yatırımlarını kapsayan 6 milyon 495 bin liralık kredinin onaylandığını belirten Bozkurt 'Uzun süredir üzerinde uğraştığımız ve nihayet sonuçlandırdığımız altyapı yatırımları tamamlama kredisi onaylandı. [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut OSB birinci etap alt yapı yatırımları çalışmasına bu yıl başlanacağını ifade etti.
Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı 2017 yatırım programı içerisinde 2017-2020 yılları arasında birinci etap altyapı yatırımlarını kapsayan 6 milyon 495 bin liralık kredinin onaylandığını belirten Bozkurt; “Uzun süredir üzerinde uğraştığımız ve nihayet sonuçlandırdığımız altyapı yatırımları tamamlama kredisi onaylandı. Bu kapsamda inşallah Şuhut OSB’nin eksikleri giderilerek, ilçemizde yeni istihdam alanları oluşturulacak. Bu kapsamda üzerimize düşeni fazlasıyla yapma gayretindeyiz. Bu konuda her zaman bizlerin yanında olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye teşekkür ediyorum. İlçemize ve OSB’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme