• Haberler
  • Genel
  • Şuhut OSB’de alt yapı çalışmaları başladı

Şuhut OSB’de alt yapı çalışmaları başladı

Şuhut ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde birinci etap alt yapı (yol, içme ve kullanma suyu, yağmur suyu, kanalizasyon) çalışmaları başladı Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Mayıs 2012 sonu itibariyle bu çalışmaların tamamlanmasıyla OSB’ye yatırım yapacak firmalar için hiçbir engel kalmayacağını söyledi. OSB’de en az 41 parselin altyapısının tamamlanacağını, bugüne kadar de 8 firmaya 11 parselin tahsisinin [&hellip]

Şuhut OSB'de alt yapı çalışmaları başladı

Şuhut ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde birinci etap alt yapı (yol, içme ve kullanma suyu, yağmur suyu, kanalizasyon) çalışmaları başladı

Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Mayıs 2012 sonu itibariyle bu çalışmaların tamamlanmasıyla OSB’ye yatırım yapacak firmalar için hiçbir engel kalmayacağını söyledi. OSB’de en az 41 parselin altyapısının tamamlanacağını, bugüne kadar de 8 firmaya 11 parselin tahsisinin yapıldığı bilgisini veren Kaymakam Çalışır, “Dört firmanın tahsi Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde birinci etap alt yapı (yol, içme ve kullanma suyu, yağmur suyu, kanalizasyon) çalışmaları başladı.
Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Mayıs 2012 sonu itibariyle bu çalışmaların tamamlanmasıyla OSB’ye yatırım yapacak firmalar için hiçbir engel kalmayacağını söyledi. OSB’de en az 41 parselin altyapısının tamamlanacağını, bugüne kadar de 8 firmaya 11 parselin tahsisinin yapıldığı bilgisini veren Kaymakam Çalışır, “Dört firmanın tahsis işleminde sona gelindi. Dört firmayla da görüşmeler devam ediyor.” dedi.
Parsel fiyatlarının çok uygun olduğunu ifade eden Çalışır, “Şuhut OSB üçüncü bölge kapsamında olduğundan, 10 kişi ve üzeri personel çalıştıracak firmalara tahsis edilecek parsellerin yüzde 90’ı Hazine tarafından karşılanacaktır.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme