• Haberler
  • Genel
  • Şuhut Organize için çağrı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Organize için çağrı – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı. Güner, Şuhut Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım için çağrı yaptı Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı Mütevelli Heyeti Başkanı Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında yapıldı. Valilik makamında yapılan toplantıya Vali Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Belediye Başkanı [&hellip]

Şuhut Organize için çağrı

Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı. Güner, Şuhut Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım için çağrı yaptı

Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı Mütevelli Heyeti Başkanı Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı.
Valilik makamında yapılan toplantıya Vali Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclis Üyeleri ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin Afyonkarahisar’ın 2’nci Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf Güner, ister Afyon Organize Sanayiye yatırım yapılmış, istenirse Şuhut Organize Sanayi’ye yapılmış olsun arasında bir fark olmadığını, hatta Şuhut Organize Sanayisi’nde yatırım yapılmasının çok daha avantajlı olduğunu ve çok daha iyi imkanlarla ve istenilen büyüklükte yer bulunabileceğini belirtti.
Yeni teşvik yasasına göre yatırım sistemlerinde Şuhut Organize Sanayi Bölgesinin 4. bölgede yer aldığını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Organize Sanayi bölgesinde tüm alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup, Afyonkarahisar’a yakınlığı itibariyle de Afyonkarahisar’ın tüm imkanlarından faydalanabilecek konumdadır. Buradaki maliyetler de Afyonkarahisar’a göre daha da caziptir. Bu nedenle Şuhut Organize Sanayi Bölgesine tüm yatırımcı ve iş adamlarımızı bekliyoruz” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme