• Haberler
  • Genel
  • Şuhut Mustafa Enis Arabacı'yı bağrına bastı

Şuhut Mustafa Enis Arabacı'yı bağrına bastı

İYİ Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, baba ocağında Şuhutlu hemşehrileri tarafından bağrına basıldı. Girmedik işyeri, sıkmadık el bırakmayan Arabacı, 'Sizlerin desteğinizi istiyorum' dedi. Şuhutlu hemşerileri tarafından 'Seninle gurur duyuyoruz doktorum. Hepimiz senin arkandayız merak etme. Bu güne kadar başka partiye versek de bu seçimde seninleyiz' diye karşılanan Dr. Mustafa Enis Arabacı, memleketinde gördüğü ilgiden [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

İYİ Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, baba ocağında Şuhutlu hemşehrileri tarafından bağrına basıldı. Girmedik işyeri, sıkmadık el bırakmayan Arabacı, “Sizlerin desteğinizi istiyorum” dedi.

Şuhutlu hemşerileri tarafından “Seninle gurur duyuyoruz doktorum. Hepimiz senin arkandayız merak etme. Bu güne kadar başka partiye versek de bu seçimde seninleyiz” diye karşılanan Dr. Mustafa Enis Arabacı, memleketinde gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Şuhut’ta 6 saatten fazla seçim çalışmasında bulunan Arabacı, “Şuhut’tan bana ilgi ve destek olacağını tahmin ediyordum ama inanın bu kadarını beklemiyordum. İnsanlar değişim istiyor, insanlar artık korku duvarını yıkmışlar. Hiç çekinmeden desteklerini dile getiriyorlar” dedi.

Arabacı’nın adaylığından memnuniyetlerini dile getiren Şuhutlular, “İlçemizden çıkan birinin başarılı olmasıyla yılladır gurur duyuyorduk. İnşallah şimdi de Milletvekili olarak Ankara’da görürüz. Ülkenin onun gibi çalışkan, başarılı, kendini kanıtlamış insanlara ihtiyacı var. Milletvekilliğinden güç alan değil Milletvekilliğine güç veren birisi olacağından eminiz. Şuhut olarak Mustafa Enis Arabacı’ya hep destek tam destek” dediler.

Bakmadan Geçme