• Haberler
  • Spor
  • Şuhut mağlup, Sandıklı berabere – Kocatepe Gazetesi

Şuhut mağlup, Sandıklı berabere – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor ligin 18. haftasında evinde Sökespor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Söke ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya golle başlayan ise Hisarspor oldu. Şuhut'un golünden sonra Söke durumu 3-1'e getirdi. Maçın skorunu belirleyen Hisar oldu. 3-2'lik skorla rakibine mağlup olan Hisarspor haftayı puansız [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor ligin 18. haftasında evinde Sökespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Söke ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya golle başlayan ise Hisarspor oldu. Şuhut’un golünden sonra Söke durumu 3-1’e getirdi. Maçın skorunu belirleyen Hisar oldu. 3-2’lik skorla rakibine mağlup olan Hisarspor haftayı puansız kapatarak 22 puanda kaldı. Sökespor ise aldığı 3 puanla puanını 26’ya çıkardı.
SANDIKLI 1 PUANLA DÖNDÜ
Ortaca Belediyespor’a konuk olan Sandıklıspor, deplasmanda oynadığı maçta gol atamadı. Kalesinde de gol görmeyen Sandıklıspor hanesine 1 puan yazdırarak puanını 26’ya çıkarmayı başardı. Ortaca Belediyespor ise Sandıklıspor’dan altın değerinde 1 puan almayı başardı. Ortaca Belediyespor’un puanı ise 18 oldu.

Bakmadan Geçme