Şuhut ittifakı imzalandı – Kocatepe Gazetesi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ittifak yaparak giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti yöneticileri arasında  'Şuhut İttifakı' mutabakatı imzalandı.İYİ Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şuhut İlçesinde CHP İlçe Başkanlığı ile İYİ Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulları tarafından alınan karar doğrultusunda ittifak çalışmalarının olumlu neticelendiği bildirilirken, 'Şuhut İttifakı' adı verilen mutabakat gereği İlçe de [&hellip]

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ittifak yaparak giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti yöneticileri arasında  “Şuhut İttifakı” mutabakatı imzalandı.
İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Şuhut İlçesinde CHP İlçe Başkanlığı ile İYİ Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulları tarafından alınan karar doğrultusunda ittifak çalışmalarının olumlu neticelendiği bildirilirken, “Şuhut İttifakı” adı verilen mutabakat gereği İlçe de Belediye Başkan Adayı olarak CHP’den bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Ekrem Özsoy’un aday gösterildiği kaydedildi.
Açıklamada, Şuhut’ta seçimlerde İYİ Parti’nin CHP’nin adayı Ekrem Özsoy’u destekleyeceği ifade edilirken, Belediye Meclis üyeliklerinde ise iki partiden eşit olarak aday gösterileceği ve İl Genel Meclisinde de her partinin kendi adayı ile seçime gireceği bildirildi.
İttifak protokolünü CHP adına İlçe Başkanı Şahin Aykanat, İYİ Parti adına İlçe Başkanı Cengiz Oral imzaladılar. Protokol toplantısında İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Umurhan ile CHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy’da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme