Şuhut Çal'a gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 19. haftasında deplasmanda Çal Belediyespor'a konuk olacak. Maça ciddi bir hazırlık içinde olan Şuhut maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Sökespor'a 3-2 mağlup olan Şuhut ekibi bu haftayı galibiyetle tamamlamak ve seyircisine kendini affettirmek istiyor. Evinde oynadığı Sökespor maçında hakemin [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 19. haftasında deplasmanda Çal Belediyespor’a konuk olacak. Maça ciddi bir hazırlık içinde olan Şuhut maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Sökespor’a 3-2 mağlup olan Şuhut ekibi bu haftayı galibiyetle tamamlamak ve seyircisine kendini affettirmek istiyor. Evinde oynadığı Sökespor maçında hakemin verdiği kararlar ve rakip takımın bazı oyuncularının kışkırtmaları ile Şuhut taraftaları, istenmeyen olayların yaşanmasına neden olmuştu. Çal Belediye maçından sonra da alınması planlanan üç puanla evine dönmek isteyen Şuhut oyuncuları taraftarlara kendilerini affettirmenin peşinde.
ÇAL BELEDİYE’NİN KARNESİ
Ligde 18 maça çıkan Çal Belediyespor 7 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 3 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda toplamda 20 gol atan Çal Belediye 16 gol yedi ve hanesinde 4 gol averajı bulunuyor. Toplamda 29 puan toplayan Çal Belediyespor ligin 5. sırasında. Ligin ilk yarında 6. haftada  Şuhut’ta oynanan maçtan Şuhut Belediye Hisarspor 1-0’lık skorla üstün ayrılmıştı.

Bakmadan Geçme