• Haberler
  • Genel
  • Şuhut, Bolvadin, Dazkırı, Başmakçı, Çobanlar, Olucak, Ankara, Sinanpaşa…

Şuhut, Bolvadin, Dazkırı, Başmakçı, Çobanlar, Olucak, Ankara, Sinanpaşa…

MHP’nın hızına yetişilmiyor Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nın hazırladığı program çerçevesinde MHP’li milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve parti yöneticileri, aynı anda birçok farklı bölgede seçim çalışması sürdürüyor Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı seçim çalışmalarına ara vermiyor. MHP İl Başkanlığı yöneticileri, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, birçok programa katılarak MHP’nin [&hellip]

MHP’nın hızına yetişilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nın hazırladığı program çerçevesinde MHP’li milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve parti yöneticileri, aynı anda birçok farklı bölgede seçim çalışması sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı seçim çalışmalarına ara vermiyor.
MHP İl Başkanlığı yöneticileri, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, birçok programa katılarak MHP’nin politikalarını halka anlattı.
ŞUHUT’TA KATILIM TÖRENİ
Şuhut’ta Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı’nda, MHP’ye katılım programı düzenlendi. Yoğun katılım nedeni ile salonda izdiham yaşandı. Düzenlenen programa, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili adaylarından, Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol, Abdil Demiral, MHP Şuhut Merkez İlçe Başkanı Tahir Genç, İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda Şuhutlu vatandaş ile çevre köylerden gelen katılımcılar katıldı. Şuhut Merkez ve çevre köylerinden başka siyasi partilere mensup yaklaşık 70 kişi, gönül verdiği partilerden vazgeçerek, Milliyetçi Hareket Partisi çatısına geçti.
PARSAK OLUCAK’TA
Merkeze bağlı Olucak Köyü’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı bu yıl da büyük beğeni topladı. Çevre köy ve kasabalardan insanlarında akın ettiği programa MHP heyeti 3 otobüs olarak katıldı.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, il ve merkez ilçe yöneticileriyle birlikte çevre köylerin MHP temsilcilerinin katıldığı programda Kur’an-ı Kerim okunarak lokum dağıtıldı.
Programa katılan ve büyük ilgi gören MHP’li Mehmet Parsak dünyanın şu an en fazla ihtiyacı olan şeyin sevgi olduğunu ifade etti. Peygamber Efendimizin (SAV) doğumundan Allah’ın huzuruna gittiği ana kadar dünyaya sevgi seli oluşturduğunu ifade eden Parsak, “Yüce peygamberimiz sevginin, anlayışın simgesidir. O’nun verdiği barış mesajlarına şu an fazlasıyla ihtiyacımız var. İslam dünyası üzerinde oynanan kirli emeller ancak birlik olarak ortadan kaldırılabilir” dedi.
ASLAN, BAŞMAKÇI VE DAZKIRI’DA
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan, Başmakçı ve Dazkırı ilçelerini ziyaret etti. Aslan, her iki ilçede de yaptığı konuşmada “Çiftçimiz yıl boyunca verdiği mücadelenin, alın terinin karşılığını alamıyor. Artık şehirlerde asgari ücrete iş arıyor” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Dazkırı ve Başmakçı ilçelerini ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan, çiftçilerin ürettiği ürünün karşılığını alamadığını ifade etti.
ÇETİNKAYA ÇOBANLAR’DA
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya da Çobanlar’ı ziyaret etti. Çetinkaya, ilçe esnafı ve vatandaşlardan hayır duası istedi. MHP çatısı altında kutlu bir yolculuk yaptıklarını ifade eden Çetinkaya, “Bizi bağrına basan, hayır dualarını eksik etmeyen Çobanlarlı hemşerilerimize, analarımıza, kardeşlerimize, teşekkür ediyoruz. Onların duaları ve desteği ile inşallah 7 Haziran’da MHP iktidara gelecektir” dedi.
ELİBOL SİNANPAŞA’DA
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol da Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Kasabası ve Nuh, Tokuşlar, Bulca köylerini ziyaret ederek MHP’ye destek istedi. Çocukluğundan itibaren tarım, hayvancılık ve sanayicilikle uğraştığını söyleyen Elibol, “Bu şehrin öz evladıyım. Sadece seçim dönemleri değil her zaman birlikte olduğumuza sizler şahitsiniz. TBMM’ye sizin sesiniz olmak için aday oldum” dedi.
DEMİRAL BOLVADİN’DE
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Abdil Demiral hafta sonu Bolvadin’de kurulan semt pazarını ziyaret ederek Bolvadinli vatandaşlardan partisi için oy istedi. Beraberinde Bolvadin MHP İlçe Başkanı Süleyman Toker, Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, MHP Aday Adayı Hasan Göksu ve Bolvadin İlçe Yöneticileri olduğu halde Pazar pazarını ziyaret eden Demiral’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazar yerinde görüştüğü vatandaşların ülke ekonomisi ve güvenliği konusunda endişeleri olduğunun altını çizen Demiral, “Vatandaşlarımız ülkenin ekonomik ve siyasi olarak geleceğinden endişe duyuyorlar. Buna rağmen MHP’yi de umut olarak görüp bizlere destek olacaklarını beyan ediyorlar. İnşallah tüm Afyonkarahisar’da olduğu gibi MHP Bolvadin’de de oylarını artıracak ve 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaktır” diye konuştu.
KOYUNCU ANKARA’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde yapılan toplantıya Afyon’u temsilen Av. Merve Koyuncu katıldı. MHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk başkanlığında her ilin hukuk işlerinden sorumlu il başkan yardımcıları MHP Genel Merkezinde bir araya getirilerek toplantı yapıldı. Toplantıya Afyonkarahisar İl Yönetimi’ni temsilen İl Başkan Yardımcısı Avukat Merve Koyuncu katıldı. Toplantıda seçimlerde dikkat edilecek hususlar ve seçim görevlilerinin eğitimi hususları konusunda il başkan yardımcılarına bilgi verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme