Şuhut Belediyesi boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi

Şuhut ilçesinde Kurtuluş İhsan Küçükarslan Okulu ve Tarım Kredi Kooperatifi etrafına çekilen duvar çalışması tamamladı. Aynı güzergâh üzerinde, kaldırım çalışması gerçekleştirildi.Şuhut Belediyesi ekipleri tarafından tamamlanan kaldırım ve yol hizmete açıldı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, kaldırım çalışmalarının ilçenin dört bir yanında gerçekleştirildiğini söyledi. Bozkurt, bu çalışmaların ilçe de yaya güvenliğini artırmak ve ilçeyi daha güzel [&hellip]

Şuhut ilçesinde Kurtuluş İhsan Küçükarslan Okulu ve Tarım Kredi Kooperatifi etrafına çekilen duvar çalışması tamamladı. Aynı güzergâh üzerinde, kaldırım çalışması gerçekleştirildi.
Şuhut Belediyesi ekipleri tarafından tamamlanan kaldırım ve yol hizmete açıldı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, kaldırım çalışmalarının ilçenin dört bir yanında gerçekleştirildiğini söyledi. Bozkurt, bu çalışmaların ilçe de yaya güvenliğini artırmak ve ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için gerçekleştirildiğini belirtti. Recep Bozkurt, yeni yapılan çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederek, emek sahiplerine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme