Şuhut Belediye kazanmak istiyor

Bu sezon ligde beklenmedik sonuçlar alarak başarılı takımlar arasına giren Şuhut Belediye Hisarspor, hafta sonu Demirspor'a konuk olacak. İki takımın hedefi de galibiyet     Süper Amatör Lig'de mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 6. haftasında Demirspor'a konuk olacak. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Şuhut, kazanması halinde puanını 12'ye çıkaracak ve liderlik koltuğuna da geçebilir. [&hellip]

Bu sezon ligde beklenmedik sonuçlar alarak başarılı takımlar arasına giren Şuhut Belediye Hisarspor, hafta
sonu Demirspor’a konuk olacak. İki takımın hedefi de galibiyet

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 6. haftasında Demirspor’a konuk olacak. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Şuhut, kazanması halinde puanını 12’ye çıkaracak ve liderlik koltuğuna da geçebilir. Demirspor karşısında zorlu bir maça çıkacak olan Şuhut’un çok dikkatli olması gerekiyor.
DEMİR KAZANIRSA PUANI 9 OLACAK
Ligde oynadığı zorlu maçlardan puan çıkaran ve kolay maçlarda eksiklerinden dolayı puan kaybeden Demirspor, bu hafta evinde oynayacağı Şuhut maçından galip ayrılmak istiyor. Demirspor bu maçtan galibiyet ile ayrılması halinde ise puanını 9’a çıkaracak.
Ligin ilk 5 haftasında 6 takım puanını 9 ve üzerinde tuttu. Hala daha liderin kim olacağı belli olmazken, en çok puanı 11 puan ile Salar Belediye topladı.

Bakmadan Geçme