Sudanlı heyetten Başkan Çoban’a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eğitim ve sosyal yaşamla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Sudanlı heyeti makamında kabul etti Sudan Petrol Bakanlığı ve Sudan hükümetinin Gençlik Kolları’nda görevli kişilerden oluşan heyet, Hayrat Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Mesut Hızarcı nezaretinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek ilimizle ilgili bilgi edindi.AFYON GIDADA ÖNEMLİ BİR KONUMA SAHİPHayrat Vakfı [&hellip]

Sudanlı heyetten Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eğitim ve sosyal yaşamla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Sudanlı heyeti makamında kabul etti

Sudan Petrol Bakanlığı ve Sudan hükümetinin Gençlik Kolları’nda görevli kişilerden oluşan heyet, Hayrat Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Mesut Hızarcı nezaretinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek ilimizle ilgili bilgi edindi.
AFYON GIDADA ÖNEMLİ
BİR KONUMA SAHİP
Hayrat Vakfı Sudan Temsilcisi Rıdvan Abud’un tercümanlığında, konuklarına önce Afyonkarahisar’ı anlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın zaferin, termalin ve mermerin başkenti olduğunu söyledi. Geçmişte bir çok uygarlığın yaşadığı Afyonkarahisar’ın medeniyetler beşiği olduğunu aktaran Başkan Çoban, Frigya Bölgesi’nin önemli bir kısmının ilimiz sınırları içerisinde yer aldığını kaydetti. Afyonkarahisar’ın gıdada önemli bir konumda olduğunu belirten Başkan Çoban, en meşhur gıdalarının lokum, kaymak ve sucuk olduğunu ifade etti.
YATIRIMLARI ANLATTI
Belediye yatırımları hakkında da bilgi veren Başkan Çoban, Afyonkarahisar’a sınıf atlatacak önemli projelere imza attıklarını belirterek; Akarçay, Spor Kompleksi, Atıksu Arıtma Tesisi yatırımlarını ayrıntılı olarak anlattı. Altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Çoban, şehrin mahallelerinin büyük çoğunluğunun alt ve üst yapısını tamamladıklarını söyledi. Bu çalışmaların hala devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Çoban, yatırımların bu yıl zirveye ulaşacağını vurguladı.
Sudan heyetini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çoban, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, temsil ettikleri makamın idarecisine teslim edilmek üzere bir hediye takdim etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Damirkapu da hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme