• Haberler
  • Spor
  • Suçıkan’a ışıklandırma sistemi döşendi – Kocatepe Gazetesi

Suçıkan’a ışıklandırma sistemi döşendi – Kocatepe Gazetesi

Suçıkan Park Tesisleri'ne, görsellik ve aydanlatma için tesis girişine, iç kısımlara, havuz, köprü ve bina çevresine led'li aydınlatma sistemleri döşendi.Belediye Başkanı Saffet Acar, tesis içi ve çevresini inceledi. Mistik görüntü ve egzotik atmosferi ile ayrı bir güzelliğe kavuşan Suçıkan Park Tesisleri'ne, ilçeden ve şehir dışından ziyaretler gerçekleştiriliyor. Ayrıca tesiste çocuk oyun parkına ilave ek bölüm [&hellip]

Suçıkan Park Tesisleri’ne, görsellik ve aydanlatma için; tesis girişine, iç kısımlara, havuz, köprü ve bina çevresine led’li aydınlatma sistemleri döşendi.
Belediye Başkanı Saffet Acar, tesis içi ve çevresini inceledi. Mistik görüntü ve egzotik atmosferi ile ayrı bir güzelliğe kavuşan Suçıkan Park Tesisleri’ne, ilçeden ve şehir dışından ziyaretler gerçekleştiriliyor. Ayrıca tesiste çocuk oyun parkına ilave ek bölüm yapım çalışmalarıda tamamlandı. Geçen yıl Ağustos ayında tesis içerisine kapalı çocuk oyun parkı kurulmuştu. Kurulumu yapılan oyun parkı yanına ilave olarak 150 metrekare genişliğinde ikinci kapalı alan oyun parkı kurulumu yapıldı. Yapımın bitmesi sonrasında, yeni yapılan bölüme çocuklar için çeşitli oyuncak ve malzemeler yerleştirildi. Acar’a inceleme gezisinde; Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ve Tesis Amiri Selami Sezer eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme