Suçıkan havuzu temizlendi – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek'in koordine ve kontrolü altında büyük Menderes Nehri'nin çıktığı Suçıkan'da yer alan havuzda temizlik yapıldı. Dinar Belediyesi'nin bünyesinde yer alan Suçıkan'da Belediye fen İşleri Müdürlüğü, Atölye Amirliği, Park Bahçe ekipleri ve Suçıkan Tesisleri personeli tarafından genel temizlik yapıldı.Temizlenen havuza belediye tarafından deniz bisikleti satın alınarak halkın [&hellip]

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordine ve kontrolü altında büyük Menderes Nehri’nin çıktığı Suçıkan’da yer alan havuzda temizlik yapıldı. Dinar Belediyesi’nin bünyesinde yer alan Suçıkan’da Belediye fen İşleri Müdürlüğü, Atölye Amirliği, Park Bahçe ekipleri ve Suçıkan Tesisleri personeli tarafından genel temizlik yapıldı.
Temizlenen havuza belediye tarafından deniz bisikleti satın alınarak halkın hizmetine sunuldu.
ÇİÇEK VE FİDAN
DİKİMİ YAPILDI
Öte yandan Dinar Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Suçıkan Park’a çeşitli fidan ve çiçek dikimi gerçekleştirdi.
Park ve Bahçe İşleri Birimi tarafından yapılan açıklamada, yaz dönemi sonuna kadar ilçenin muhtelif yerlerine çiçek ve fidan dikimi yapılacağını, böylelikle şehrin çehresinin büyük oranda değişeceği bildirildi.

Bakmadan Geçme