SUBYO’da Birinci Ares Oldu

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu işbirliğinde üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Voleybol turnuvasında birinci Ares takımı oldu.

Sandıklı İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçe Garnizon Komutanı Ramazan Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz, Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi’nde düzenlenen Sandıklı Meslek Yüksek Okulu’ndaki öğrencilerin katıldığı, final maçını izleyerek dereceye girenlere, kupalarını takdim etti.

Güzel ve çekişmeli geçen maçı ilgiyle takip eden protokol üyeleri, maçın sonunda ilk üç dereceye giren, Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kupalarını vererek, sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Çöl, bin kişilik Vali Gökmen Çiçek adının verildiği spor kompleksinde ilk turnuvaları yapmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu ifade ederek, “Bundan sonraki zaman dilimlerinde farklı spor dallarında daha çok spor severe ulaşacağız. Bu bağlamda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu’nda okuyan kız ve erkek öğrencilerden oluşan takımlar kendi aralarında maçlar yaptı. Final etabında ise birinci Ares, ikinci Urfaspor ve üçüncü Yıldızlar takımları oldu.

Bakmadan Geçme